VACATURES

Het museum het Land van Thorn kan dankzij de inzet van vele vrijwilligers een mooi museum openhouden. Het museum heeft een vaste expositie over de rijke geschiedenis van Thorn. En daarnaast zijn er gemiddeld 2 tot 3 wisselende exposities per jaar.
Wij zijn momenteel nog op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande functies:

BALIEMEDEWERKER
Het ontvangen en geven van info aan bezoekers van het museum. Je werkt in een team van enkele vaste vrijwilligers en vrijwilligers van de harmonieën van Thorn.
Je bent vriendelijk en representatief. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Je bent maximaal 2 dagen of 4 dagdelen per maand beschikbaar tijdens de openingstijden van het museum.

SECRETARIS BESTUUR
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de agenda (in overleg met de voorzitter) en het notuleren in de bestuursvergadering. Je doet de post en mailverwerking.
De bestuursvergaderingen vinden gemiddeld 1 maal per maand plaats.

COÖRDINATOR VRIJWILLIGERS
Het coördineren van circa 43 vrijwilligers van het museum. Het creëren van randvoorwaarden zodat de vrijwilligers hun taken kunnen uitvoeren maar ook een luisterend oor. Goede contactuele eigenschappen. Bij voorkeur wonend in Thorn.

MEDEWERKER PR
Je bent verantwoordelijk voor de communicatie van alle activiteiten van het museum. Vooral bij nieuwe exposities. Je hebt contacten met de media en vind het leuk om teksten/artikelen te schrijven.
Werktijden zijn flexibel en kunnen zowel in het museum als thuis worden gedaan.

REAGEREN
Voor bovenstaande vacatures zijn geen leeftijdscriteria: de vacatures kunnen zowel door vrouwen als door mannen worden ingevuld. Via de gemeente Maasgouw is er een vrijwilligersverzekering en het is mogelijk om eventuele reiskosten te declareren.
Voor vragen of om u aan te melden neemt u contact op met Annet van der Veer, coördinator vrijwilligers en bereikbaar op telefoonnummer 06-18341118.

VRIJWILLIGERSLUNCH
Als dank organiseert het Museum elk jaar in de maand december voor alle vrijwilligers een bijeenkomst om samen het jaar gezellig af te sluiten met een lunch, een kleine surprise en een glaasje wijn of een biertje. Dit ter bevordering van de onderlinge samenwerking.

Vorige